Düşünceler Hakkında Bilmek Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın merdiveni bapsı yanmaz yahut muayyen bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak onaylama edilmektedir.

Esrar intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını engellemek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin mecburi olup olmadığına karar verilmektedir. örneğin; huzur adetsı 4’ü geçmeyen ve seksiyon lakinçlı metruk binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Ancak bu özel şartlar dışında gerçek olarak yangı merdiveni bulunması gereken bünyelar şöyle sıralanmaktadır:

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın güvenliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın sınırlı bir yangın direnci süresi katkısızlayacak şekilde tasarlandığından sakıncasız olunmalıdır.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

Kattaki konutların her birinin karıninden bir yangın emniyet holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın umumi merdiveninin korunumlu olması lazım değildir.

Düzenek odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının kanatı rabıta otomasyon sistemlerine münasip aksesuarlarla donatılmıştır. Yöntem odası yangın kapıları camlı olabilir.

Bu yüzden size tavsiyemiz kayranında kompetan ve muvaffakiyetlı kapı üreticileri yangın kapısı ile çdüzenışmanızdır. Eğer yangına dayanıklı kapı takanak iseniz yangına dayanıklı kapı sertifikasına mevla olup olmadığını öğreniniz. Bu sayede bapların muktezi testleri geçip geçmediğini öğrenmiş olacaksınız.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın kafalayınca ortaya çıdem kötüın ve yüksek ısının autarı çıkmasını önlemek muhtevain kapının sapa oturaklı kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın kapısı kilididir.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız pek başüstüneğu denli, şık bir görünüm katkısızlayabilmek karınin kullanılacağı mekana göre de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü amerikan bar sistemi, yangın çabucak kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Montaj sürecinde uran olarak tüm kurallara onat şekilde yerleştirilen sessiz kanatlı yangın kapısı, autarı sadık açılacak şekilde kullanılır.

Genel amacı insanoğluın binayı dokunca gıyaben terk etmesi olan kapıların, öncesinde manipülasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri mekân kızılır.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, iki kapı kanadından oluşur ve elan geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı yüksek direnç gösterirler ve yangının öbür alanlara yayılmasını önlemek için tasarlanmıştır.

FEZA Yol Odası Yangın Kapısı: Dizge odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının üstı esna otomasyon sistemlerine mutabık aksesuarlarla donatılmıştır. Tertibat odası yangın kapıları camlı kabil.

Report this wiki page